13-ий рік поспіль Переяслав приймає учасників змагань “Слов’янська хвиля” – тріатлоністів зі всієї України

Сьогодні у Переяславі свято спорту – у місті проходять міжнародні змагання серед тріатлоністів “Слов’янська хвиля-2019”.

Близько 9-ї години на березі Канівського водосховища, на дамбі поблизу насосно-перекачувальної станції, було людно: тут зібралися учасники й організатори, а також численні вболівальники традиційних, уже тринадцятих за ліком, змагань з тріатлону “Слов’янська хвиля”. Слова вітань та побажань для присутніх виголосили міський голова Тарас Костін, який, до речі у складі команди теж став учасником змагань, подолавши водну дистанцію в 1,9 км, депутат міської ради В’ячеслав Саулко,  ідеолог та голова оргкомітету “Словянська Хвиля” Євген Панов, керівник прес-служби ТОВ “Югенергопромтранс” Юрій Коломієць. Проповідь-побажання провів протоієрей Геннадій. Традиційно коровай вручили гостю нашого міста та найстаршому учаснику змагань 66-річному італійцю Валеріо.

За попередьою інформацією, в індивідуальному заліку вперше переміг Олександр Хадико з міста Путивль, що на Сумщині. Показав результат — 4 год 21 хв 8 сек. Другим став харків’янин Ігор Поливаний (4:28:34).

Бронзовим призером, поступившись шістьма хвилинами, став переяславець Антон Мамітько.

Чемпіон двох попередніх сезонів Юрій Клим був цього разу четвертим (4:35:33).

Серед 14 чоловічих команд, що брали участь у змаганнях, команда переяславців у складі Віталія  Куйбіди, Тараса Котченка та Анатолія Тірбаха виборола срібні нагороди.

Нагадаємо, спортсменам під час змагань потрібно було пропливти 1,9 км, проїхати не велосипеді 90 км та пробігти дистанцію 21,1 км. У цьому році до Переяслава завітало 75 тріатлоністів, які виступали в індивідуальній гонці та 19 команд.

 

 

 

Додати коментар