Вихованці стаціонарного відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відзначили Міжнародний день захисту дітей

Минулої п’ятниці, напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей, у підвідомче стаціонарне відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю завітав директор Департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації Ігор Мещан. 

Ось як Ігор Вікторович написав про враження від перебуванння у закладі на власній сторінці в соцмережі: “Взяв участь у… заході з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у підвідомчому стаціонарному відділенні комплексної реабілітаціі дітей з інвалідністю розташованому у м.Переяслав-Хмельницький. 70 діточок різного віку завдяки отриманій протягом навчального року якісній реабілітаціі сьогодні показали, що вони кращі!!! Те що тут роблять це справжня диво!!! Працюють з дітьми з аутизмом, ДЦП, псих захворюваннями зі всіх лівобережних міст та районів Киівщини. Впроваджені нові державні соціальні стандарти України. Більш ніж 10 років партнерської співдружності, постійних стажувань персоналу з Магдебурзьким сервісним центром для людей похилого віку та осіб з інвалідністтю робить наш Переяслівський центр провідним закладом області у цій галузі. Директор центру, заслужений працівник соціальної сфери Голованова Раїса Петрівна як завжди на висоті! Привітав, перевірив, Вручив нагороди та подарунки…”

Із найочікуванішим літнім святом маленьких підопічних закладу привітали також заступник міського голови Валентина Губенко, волонтер і добрий друг діток Вікторія Лемешко та волонтерська група греко-католицької церкви. 

Творчі номери як у виконанні гостей, так і у виконанні самих вихованців відділення, солодощі, подарунки, розваги та майстер-класи – далеко не все чим був наповнений цей святковий день для малечі.

Бажаючі також змогли долучитися до благодійної справи та купити один із виробів виготовлених руками дітей та виставлених у фойє відділення до огляду.

 

Додати коментар