У Дитячій художній школі сьогодні випускний

28 травня у Дитячій художній  школі  відбулося традиційне свято – випускний.

У святково прибраній залі виставлені кращі роботи учнів відділення образотворчого мистецтва, які вражають своєю неповторністю та художньою уявою.

Із найтеплішими привітаннями й побажаннями з нагоди закінчення навчального  закладу до випускників звернувся  директор школи Степан Куций який  відзначив, що педагогічний колектив школи зробив все можливе по вихованню працелюбності учнів, розвитку вміння організуватися і раціонально розподілити свій час, прищепленню смаку до мистецтва, пробудженню творчого начала, яке потрібне в будь-якій діяльності. Випускникам побажав залишатися завжди такими щирими, добрими, творчими і щасливими, цілеспрямованими і життєрадісними, впевненості в досягненні мети, удачі, щасливої життєвої долі і пронести через все життя любов до мистецтва – вічного, дивовижного та неповторного.

Чимало гарних слів звучало цього вечора від вчителів школи, заступника міського голови Валентини Губенко та начальника відділу культури і туризму Антоніни Курченко. Антоніна Миколаївна вручила грамоти 4 кращим випускникам закладу. Потому відбулося вручення свідоцтв.

Випускний пройшов у теплій, дружній атмосфері, яка назавжди запам’ятається учням школи. Учні ніколи не забудуть улюблену школу, у якій вони знайшли нових друзів і розвивали свій талант.

Тож двері дитячої школи мистецтв знову відкриті для юних дарувань нашого міста.

Додати коментар