Відбулася щотижнева апаратна нарада

27 травня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

 На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Івана Петровича Стогнія,  доктора філософських наук, професора, першого ректора університету, Заслуженого працівника освіти України, лауреата Міжнародної премії імені Григорія Сковороди, повного кавалера ордена «За заслуги», Почесного громадянина міста Переяслав-Хмельницького (1996 року), серце якого перестало битися 25 травня 2019 року.

Перед тим як перейти до розгляду поточних справ були підведені підсумки минулого тижня. Зокрема, міський голова розповів про участь делегації нашого міста до Ліону, що у Франції, на запрошення компанії «Сігніфай Україна», Тарас Вікторович брав участь у виїзному семінарі направленому на обмін досвідом з впровадження інноваційних енергозберігаючих технологій з освітлення.

 Міський голова відрекомендував нового начальника КП ВУКГ Артема Гриценка і повідомив, що підписав із ним контракт на 6 місяців, паралельно за цей час робочою групою міськвиконкому проводитиметься перевірка діяльності ВУКГ за попередній період. Тарас Костін наголосив, що з попереднім керівником Вікторем  Коркачем припинили трудові відносини за неефективне використання коштів, а також за грубі порушення під час контролювання проекту капітального ремонту тротуарного покриття на Борисоглібській площі, що призвело до повної зупинки робіт з реконструкції.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко прозвітував, що всі школи міста готуються завершити навчальний процес 31 травня, а з 3 червня розпочинають свою роботу пришкільні табори. Також він повідомив, що ремонтні роботи з утеплення ЗОШ №7 вже на стадії завершення.

Спортивне життя міста кипить – проводяться змагання, відкриті першості, майстер-класи і готуються нові команди до нових змагань – про це повідомив начальник відділу фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський.

1 червня у місті відбудуться міжнародні змагання із тріатлону «Слов’янська хвиля».

Наприкінці        засідання заступник міського голови Валентина Губенко розповіла присутнім про свій візит до Івано-Франківська, де взяла участь у  дводенному засіданні Секції Асоціації міст України з питань охорони здоров’я, яке організувала АМУ в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку.

По закінченні апаратної наради міський голова разом з першим заступником провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар