130 працівників Центру зв’язку ДСНС одягли вишиванки

17 травня в Україні відзначають міжнародний день вишиванки. Це свято у 2006 році започаткувала студентка із Чернівців Леся Воронюк. Кожного року жителі Переяславщини в цей день одягаючи вишиванки підтримують його. Командир Центру зв’язку та управління ДСНС України Михайло Римар, 54 роки, розповів, що цього року працівники та службовці вже вчетверте долучаються  до цього свята:

– У 2015 році в день вишиванки вперше на службу прийшло 12 осіб у вишиванках. Звичайно для виконання службових завдань декому із них згодом довелось переодягтися у форму, але…

Наступного року прийшло уже 93 працівники вузла зв’язку підтримали це неформальне українське свято. Минулого року був рекорд бо вишиті сорочки вдягли вже 135 осіб. Для підтвердження того факту всі разом сфотографувались. Цього року святковий національний одяг вдягло 130 працівників центру.

Службовці розповіли, що вчора в переддень свята заступаючи на чергування вони взяли із собою вишиванки, аби наступного дня після зміни в підтримку свята їх одягти.

Володимир Набок (“Вісник Переяславщини”)

Додати коментар