У День пам’яті та примирення традиційно відвідали ветеранів війни (Фото)

8 травня, в День пам’яті та примирення, напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і 75-річниці вигнання нацистів з України, начальник міського управління соціального захисту Микола Гуща разом із головою ради ветеранів міста Єлизаветою Миздренко поклали живі квіти до Меморіалу Слави, . У вшануванні воїнів, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину, взяли також участь «діти війни» Іван Ривденко та Петро Роман, а також син учасника бойових дій Володимир Степанченко, представники військкомату та учні ліцею «Патріот».

До слова, стела із прізвищами жертв війни – жителів Переяславщини поповнилася новими прізвищами, які на благодійній основі додали небайдужі жителі міста Сергій Чепіль та Руслан Маторін.

Цього ж дня заступник міського голови Валентина Губенко, представники міської  ради ветеранів  війни  та праці, Центру соціального захисту пенсіонерів і інвалідів,  провели традиційну вітальну кампанію (об’їзд-зустрічі) для учасників бойових дій, інвалідів Другої світової війни та вдів загиблих фронтовиків (17 осіб).

Учасники кампанії щиро привітали ветеранів із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і 75-річницею виганння нацистів з України та вручили матеріальну допомогу у розмірі 2 тис. грн. смаколики від представників Групи компанії  «КЛО» (вітав ветеранів Микола Клєщенко, Руслан Скорик), ТОВ “Переяслав-Молпродукт” (голова правління Олександр Пироговський) і міської ради.

Ветерани охоче спілкувалися з гостями, дякували за гостинці та згадували своє життя і той день, коли вперше зазвучало слово – Перемога, бажали здоров’я та миру і спокою в Україні.

 

 

Додати коментар