Оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви

29 березня 2019 року Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/43832, який триватиме до 18:00 год. 25 квітня 2019 року.
Із метою залучення до обмінів молоддю більшої кількості учасників просимо провести інформаційну кампанію серед інститутів громадянського суспільства, та установ, які працюють з молоддю, зокрема, організувати зустрічі з представниками вищезазначених установ та організацій.
До проведення інформаційних кампаній пропонуємо залучати установи, які працюють з молоддю, молодіжні центри, а також організації, та установи, які мають досвід реалізації проектів у межах обмінів молоддю України та Литви за підтримки Мінмолодьспорту впродовж 2017-2018 років.
Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до Департаменту молодіжної політики Мінмолодьспорту за тел.: 287-24-57.

Додати коментар