Відбулася щотижнева апаратна нарада

22 квітня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої  підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період.

Тарас Вікторович підсумував хід 2 туру виборів Президента України зазначивши, що всього 15087 переяславців взяли участь у голосуванні, значна більшість із них Президентом України бачать Володимира Зеленського. В цілому вибори пройшли без суттєвих порушень.

Повідомив міський очільник присутнім про засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку міста Переяслава-Хмельницького на період 2019-2024 роки, яке відбулося минулого тижня, та про обговорення реалізації проекту по реконструкції вуличного освітлення шляхом впровадження LED-освітлення в місті Переяславі-Хмельницькому завдяки співпраці з проектом НЕФКО.

Присутні керівники установ та організацій міста прозвітували про роботу за минулий тиждень та окреслили плани на наступний.

Секретар ради Петро Бочарін ознайомив присутніх із тим, що Циблівська та Ташанська об’єднані громади Київщини нарешті відбудуться – їм призначили перші вибори.

Центральна виборча комісія постановою №846 від 20 квітня ц.р. призначила перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів на 30 червня 2019 року.

Ташанська сільська рада об’єднує в одну громаду 11 населених пунктів семи сільських рад: Ташань, Положаї, Виповзки, Горбані, Чопилки, Дениси, Мала Каратуль, Воскресенське, Травневе, Помоклі, Шевченкове.

До складу Циблівської ОТГ ввійшли 5 сільських рад з селами Циблі, Лецьки, Вінинці, Пологи-Чобітьки, Пологи-Яненки, Світанок, Хоцьки.

Начальник відділу НС та ЦЗН Сергій Мартинов спільно із начальником Переяслав-Хмельницького районного сектору Головного управління ДСНС України у Київській області Сергієм Лисенко повідомили про заплановане на вівторок штабне тренування по лінії цивільного захисту.

Заступник міського голови Валентина Губенко наголосила, що у місті 25 квітня відбудеться обласний захід з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Тарас Костін нагадав, що на 23 квітня заплановано чергове засідання виконкому, а 25 квітня відбудуться засідання сесій.

Міський голова Тарас Костін дав доручення начальнику відділу молоді та спорту Валерію Мільгевському продовжувати популяризувати спорт у місті,  сприяти  участі молоді у змаганнях різного рівня; а керівникам підприємств, установ та організацій міста і профільним комунальним службам стежити за чистотою та благоустроєм прилеглих територій.

Після проведення апаратної наради міський голова за участі першого заступника провів робочу нараду з керівниками комунальних служб.

 

Додати коментар