“Переяславський дивограй” підкорили місцеві митці

15-16 квітня 2019 року на педагогічному факультеті ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди» відбувся VI Міжнародний полікультурний фестиваль-конкурс «Переяславський дивограй», присвячений напрямам музичного, хореографічного, ораторського та образотворчого мистецтва.
Упродовж двох днів таланти з різних регіонів України, Китайської Народної Республіки, Сербії, Білорусі, Македонії демонстрували глядачам і членам журі власну художню майстерність та мистецтво гри, співу, читання, малювання і танців.
Прослуховування та оцінювання конкурсних програм здійснювало журі у складі провідних музикантів, високопрофесійних викладачів, музично-громадських діячів України та Європи.
Із Переяслав-Хмельницької ДМШ імені П.Сениці взяли участь: дует у складі Потакової Вікторії та Строганової Єлизавети з творами “Ave Maria” Дж.Каччіні та «Приснилось матері» на текст Олександра Богачука, музику Анатолія Ноздровського, аранжування Вадима Ноздровського.
Керівники Супрун Катерина Олександрівна та Ноздровська Юлія Володимирівна, концертмейстер Стащенко Леся Миколаївна, ілюстратор Ноздровський Вадим Анатолійович.
​Якименко Микола з творами Фелікса Антоніні «Циганський дивертисмент» та «Варіаціями на тему української народної пісні «Їхав козак за Дунай» в обробці Ю.Назарука.
Викладач Ноздровський Вадим Анатолійович, концертмейстер Поночевна Олена Володимирівна.
Учасники гідно представили нашу школу та отримали перші місця. Викладачі ж отримали подяки від організаторів конкурсу.

 

Додати коментар