У БХТ відзначили свято дідусів

Можна з впевненістю сказати, що цей навчальний рік для Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслав-Хмельницького, є роком родини. Вслід за святом для бабусь «Я горджуся, що бабуся», пройшов не менш феєричний та творчий Фестиваль «Скарби родинної творчості». Саме тому, досить логічним продовженням стало свято для дідусів, яке носить красномовну назву «У мене найкращий дід – він очолює весь рід». 
17 квітня 2019 року в стінах цього творчого дому зібралися родини наших вихованців, які дружно підтримували своїх дідусів та їхніх онучок в різних конкурсах розважально-ігрової програми. Дідусі, а їх було чимало, з радістю приймали участь в різноманітних естафетах, створювали шедеври з конструктора, спробували себе в ролі дизайнерів, танцювали та веселилися разом зі своїми красунями-онучками, які також активно долучалися до проходження всіх етапів конкурсу.
У кінці свята всі учасники, а це Іллічова Олександра та Іллічов Олександр Віталійович, Морозюк Вероніка та Процько Олександр Петрович, Декало Вікторія та Декало Віктор Іванович, Бобітко Ольга та Кужільний Віктор Іванович, Близнюк Лілія та Остапенко Григорій Порфирович, Підборська Ангеліна та Підборський Юрій Григорович, отримали подяки та подарунки, які їм вручила директор БХТДЮМ Товкун Ніна Іванівна. Але, безперечно, головним подарунком для всіх учасників стали незабутні, яскраві емоції, хороший настрій і теплі спогади.

Додати коментар