Повідомлення  про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб міста Переяслава-Хмельницького виконавчий комітет міської ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Переяслава-Хмельницького».

Розробниками регуляторного акта є юридичний відділ та відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому міської ради.

Проект регуляторного акта визначає механізм залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Переяслава-Хмельницького та оформлення договорів пайової участі у зв’язку зі здійсненням або намірами здійснення нового будівництва, добудови, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення об’єктів будівництва.

Проект регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу розміщені на веб-сайті: https://phm.gov.ua/?page_id=19791.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються упродовж місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 27/25, м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл., 08400, за тел. +3804567 5-27-12 або на e-mail: 0933370342@ukr.net – відділ будівництва та житлово-комунального господарства, а також тел.  +3804567 5-13-49 або на e-mail: lawyernat@ukr.net  –  юридичний відділ.

Додати коментар