Оголошено призов громадян на строкову військову службу

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 30.01.2019 року №22/2019 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році» з 1 квітня 2019 року по 30 червня 2019 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1999 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народилися у 1992-1998 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин. Вони зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богдана Хмельницького, 84 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в об’єднаний міський військовий комісаріат 1 квітня 2019 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Андрій КОНОН, військовий комісар Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату

Додати коментар