Відбулася щотижнева апаратна нарада

 

18 березня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Тарас Костін повідомив присутніх про те, що 14 березня, в Україні відзначили День українського добровольця. В цей день у 2014 році перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Це – день вшанування Українського Лицарського Духу, вшанування Синів і Дочок України, які відчули себе відповідальними за долю свого народу. Добровольчі батальйони «Донбас», «Азов», «Правий сектор», «Дніпро», «Шахтарськ» разом із окремими підрозділами ЗСУ прийняли на себе перші штурми біля Іловайська.

15 березня відзначили своє професійне свято працівники сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. За професійну майстерність, якісну та продуктивну роботу, а також з нагоди професійного свята грамотами міського голови та грошовими преміями нагороджено більше двох десятків працівників цієї сфери.

15 березня, працівники виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради взяли участь у міжнародному челенджі  #trashtag – спільно прибрали берег Трубежа, неподалік від міської ради. Trashtag Challenge – популярний челендж у соцмережах, ідея – люди прибирають міські простори, пляжі, навіть узбіччя доріг і публікують фото у соціальних мережах, закликаючи долучитися до акції інших. Умови челенжу: сфотографувати засмічену ділянку, прибрати її і зробити фото звільненої від сміття території.

Переяслав потрапив до топ-11 міст в Україні, в яких радить побувати CNN. Це говорить про значний туристичний потенціал нашого міста, який треба постійно розвивати.

Продовжуються підготовчі роботи до відкриття пам’ятного знака воїнам АТО у сквері біля колишнього кінотеатру. Відкриття пам’ятного знака заплановане на 23 березня.

22 березня у нашому місті відбудеться міжнародний турнір з боксу у якому візьме участь 21 спортсмен. Участь у змаганні візьмуть і закордонні спортсмени, а саме з Німеччини та Білорусі. Реєстрація учасників турніру триває.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що 28 березня відбудеться чергова сесія міської ради і розпочалися засідання постійних комісій. Також триває підготовка виборчих дільниць до проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року. 22 березня керівники і члени виборчих комісій отримають посвідчення і списки виборців для голосування.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила, що триває приписна компанія юнаків до призовної дільниці. Потрібно сприяти роботі приписної комісії та забезпечувати до неї явку молодих людей.

Міський голова дав доручення: відділу будівництва та житлово-комунального господарства доповісти про стан та проведені роботи з прибирання власних та закріплених прилеглих територій підприємцями міста відповідно до розпорядження «Про двомісячник з благоустрою»; відділу підприємництва щотижня доповідати про проведену роботу щодо легалізації найманої праці та підприємницької діяльності.

 

Додати коментар