Відбулася щотижнева апаратна нарада

11 березня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної  і соціальної сфери, економіки.

Із нагоди 20-ї річниці перебування Олександра Петровича Батрака на посаді директора Переяслав-Хмельницької міської гімназії та враховуючи його вклад у розвиток освіти міста на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення про клопотання перед КОДА щодо присвоєння Олександру Петровичу почесного звання – Заслужений працівник освіти України.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко повідомив,  що з 1 березня розпочався прийом заяв від батьків про зарахування їх дітей до 1 класу у майбутньому навчальному році.

Міський голова дав доручення заступнику Наталії Устич продовжити роботу з виявлення та легалізації осіб, які ведуть незаконну підприємницьку діяльність та використовують земельні ділянки не за цільовим призначенням. 

Потрібно постійно проводити моніторинг екологічної ситуації в місті, та не допускати випадків спалювання рослинних решток. Начальнику ВУКГ Віктору Коркачу доручено налагодити їх компостування у визначеному місці, налагодити роботу контрольного поста та організувати вивіз сміття.

Керуючій справами Ользі Гребенщиковій – опрацювати всі побажання жителів міста, висловлені під час проведення нещодавніх звітів міського голови, відповідним службам оперативно приступити до їх виконання, проконтролювати процес та результати виконання завдань; а також прискорити процес запровадження уніформи для працівників ЦНАПу.

Додати коментар