Діти-сироти відвідали благодійний концертний захід, який проходив у м. Києві в приміщенні Українського культурно-духовного центру

10 березня 2019 року 40 дітей, які мають статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуються в сім’ях опікунів і піклувальників на запрошення Бакала Олександра Григоровича та Бакало Людмили Костянтинівни через службу у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації відвідали благодійний концертний захід, який проходив у м. Києві в приміщенні Українського культурно-духовного центру.   

       Для них співали Віктор Романченко – переможець  шоу  «Голос країни»,  Тамара Калінкіна – оперна співачка, Влад Зайцев – заслужений артист України, співак, композитор, талановита співачка Ксанті, заслужений артист України Дмитро Андрієць. Свої запальні танці показував дитячий танцювальний колектив « Maydance» та інші чудові артисти. Діти з насолодою слухали пісні у виконанні зіркових виконавців, підтанцьовували та фотографувалися з артистами. Ну і звичайно ж, що ніяка поїздка не обходиться без відвідання МакДональдза. Не стало виключенням і цього разу.  Діти чудово провели час, додому поверталися злегка втомлені, але щасливі від  вражень.

Додати коментар