Відбувся березневий майстер-клас

Які у вас асоціації з березнем? Чомусь відразу згадуються квіти – підсніжники, крокуси, тюльпани, мімози, гілочки верби. Нехай земля ще вкрита снігом і мороз може протриматися цілий місяць, все одно вже відчувається подих весни – у дзвінкій капелі сонячним днем, в радісному пташиному багатоголоссі, в несподіваному оптимізмі і заряді нової енергії. Ще трохи, і зима здасться остаточно, але ці дні крихкого перемир`я двох сезонів теж по-своєму чарівні. 

У переддень, коли прийнято вітати мам, бабусь, дружин, дочок, це свято всіх Жінок, 15 діток з сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виготовили власноруч вітальні листівки для найрідніших.

Майстер-клас, який підготували та провели спеціалісти центру соціальних служб, проходив у затишному залі кав’ярні «Пектораль».  Дітям цікаво розповіли чому перший весняний місяць називають воротами року, наскільки насиченим є березневий народний календар, і яке ж свято є справжнім утвердженням весни,  провели березневу вікторину. Маленькі учасники, створивши свою листівочку, записавши найкращі слова побажань для матусь,  змогли відпочити та поласувати солодощами та чаєм.

Приємні емоції, чудовий настрій, а головне, зроблений власними руками подарунок мамі надовго запам’ятається і дітям і дорослим.

 

Юлія Лялька, заступник директора міського центру соціальних служб

 

Додати коментар