Відбулася щотижнева апаратна нарада

18 лютого  міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, економіки. Комунальні служби та аварійні служби міста працюють в штатному режимі. Представник пожежно-рятувальної частини відзвітував,що за минулий тиждень сталася одна пожежа у господарській будівлі, на щастя, постраждалих немає.

12 лютого було проведено робочу нараду і обговорено етапи встановлення пам’ятника воїнам АТО, у сквері, неподалік художньої школи. Підготовчі роботи вже розпочалися.

Триває щорічний звіт перед жителями міста. Уже відбувся загальноміський звіт та звіти по мікрорайонах – у приміщенні ЗОШ №№3, 4, 5, 7 та ЦПТО, наступні – проходитимуть згідно затвердженого графіка у мкр-нах Трубайлівка та Борисівка (вівторок, середа о 16.00).

Міський голова вкотре наголосив на необхідності залучення міжнародних грантів для розвитку усіх сфер життєдіяльності нашого міста.

 Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що сесійне засідання заплановано на 28 лютого, тому всі проекти рішень мають бути  уже сформовані та оприлюднені на офіційному сайті міської ради.

Керуюча справами Ольга Гребенщикова анонсувала, що 20 лютого о 09.00 у залі засідань будинку самоврядування, а о 10 годині в ліцеї-інтернаті “Патріот” відбудуться заходи з нагоди Дня вшанування Героїв Небесної Сотні. Об 11.00 відбудеться покладання квітів. Цього ж дня об 11 годині в залі засідань міської ради запланована відкрита зустріч-знайомство з координаторами проекту Будуємо Україну Разом (БУР).

Міський голова дав доручення:

Заступникам, керівникам установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому провести тендери по профільних напрямках.

Начальнику ВУКГ Віктору Коркачу:

  • провести обрізку дерев заражених омелою;
  • тримати на контролі питання з безпритульними тваринами, виготовити необхідну кількість будок;
  • розпочати поточний ремонт асфальтного покриття на міських дорогах..

 

Додати коментар