У Переяславі-Хмельницькому перед жителями мікрорайону Підварки звітував міський голова Тарас Костін (Фоторепортаж)

6 лютого в Переяслав-Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся звіт міського голови на відкритих зустрічах перед жителями мікрорайону ПідваркиУ громадських слуханнях взяли участь міський голова Тарас Костін, депутати міської ради, секретар ради Петро Бочарін, заступники міського голови Валентина Губенко та Наталія Устич, керуюча справами Ольга Гребенщикова, керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету і міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники інститутів громадянського суспільства та жителі міста.

Міський голова Тарас Костін звiтував про свою роботу за 2018 рік перед громадою міста та відповів на запитання присутніх. Основні теми, якими цікавились учасники зустрічі: ремонт дорожнього полотна, будівництво об’їзної дороги, питання щодо безпритульних тварин, питання графіку руху пасажирського транспорту після 18 години, питання прокладення тротуару від вул. Потапенка до ЗОШ №4, освітлення вулиць та заміна люків на дорогах.

Жителів мікрорайону цікавило питання забезпечення дітей з інвалідністю всім необхідним для комфортного пересування по місту.

На всі питання відразу  було надано конструктивні відповіді, деякі взято на контроль.

Наступний звіт  відбудеться в мікрорайоні Лагері
 
лютого 2019 року о 16.00 годині у приміщенні ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО».

Додати коментар