Перший заступник міського голови зустрівся з підприємцями, які з власної ініціативи створюють благоустрій біля своїх тимчасових споруд на вулиці Шкільній

З кожним днем все красивішим і ошатнішим стає наше місто – Переяслав-Хмельницький. І не  дивно, адже цього року воно святкуватиме  1110-річчя з часу першої літописної згадки про Переяслав.

Відповідно до розпорядження міського голови Тараса Костіна від 13 березня поточного року «Про проведення  в місті Переяславі-Хмельницькому двомісячника благоустрою» фізичним та юридичним особам усіх форм власності, комунальним підприємствам, жителям міста рекомендовано здійснювати прибирання закріплених та прилеглих територій, ремонтувати та встановлювати лавки, урни для сміття, здійснювати побілку бордюр, опор ліній електропередач та стовбури дерев, приводити  в  належний санітарний та естетичний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, клумби, газони  та інші об’єкти благоустрою.

Перший заступник міського голови Григорій Карнаух зустрівся із робітниками, що оновлюють пішохідні доріжки, тротуари біля тимчасових споруд, власниками яких є  Олександр Сільченко  та  Олег Бутович по вулиці Шкільній.

Віриться, що такі вчинки фізичних осіб-підприємців стануть прикладом для власників магазинів, павільйонів,  торгових об’єктів по всьому місту.

Додати коментар