Повідомляємо, про початок проведення процедури громадських слухань розроблення детального плану території обмеженого вулицями Київська, Покровська, Михайла Сікорського та міжквартальним проїздом між житловими багатоквартирними будинками по вул. Покровська, 47 та Покровська, 49

Повідомляємо, про початок проведення процедури громадських слухань розроблення детального плану території обмеженого вулицями Київська, Покровська, Михайла Сікорського та міжквартальним проїздом між житловими багатоквартирними будинками по вул. Покровська, 47 та Покровська, 49 з метою розміщення закладу торгівлі в м. Переяславі-Хмельницькому, які триватимуть з 05 лютого 2019 року по 06 березня 2019 року за адресою: вул. Богдана Хмельницького, буд. 27/25, м. Переяслав-Хмелдьницький, Київська область.

Детальний план території обмежений вулицями Київська, Покровська, Михайла Сікорського та міжквартальним проїздом між житловими багатоквартирними будинками по вул. Покровська, 47 та Покровська, 49 з метою розміщення закладу торгівлі в м. Переяславі-Хмельницькому розроблений ТОВ «ПРОЕКТГЕНПЛАН» на замовлення та відповідно до рішення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради Київської області. Громадські обговорення відбудуться 01 березня 2019 року о 14 годині в сесійній залі Переяслав-Хмельницької міської ради, за адресою: вул. Богдана Хмельницького, буд. 27/25, м. Переяслав-Хмельницький, Київської обл. За детальною інформацією звертатися у відділ містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету міської ради, за адресою: к. 221, вул. Богдана Хмельницького, буд. 36/29, м. Переяслав-Хмельницький, Київської обл. Прохання залишити пропозиції у визначений термін у журналі громадських слухань для їх врахування при подальшій розробці проекту.

За організацію розгляду пропозицій відповідальна головний архітектор міста Степаненко Анна Сергіївна.

Додати коментар