ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу пропозицій на закупівлю послуг з виготовлення технічних паспортів

 Про проведення конкурсу пропозицій на закупівлю послуг з виготовлення технічних паспортів

Замовник: виконком Переяслав-Хмельницької міської ради.

Місцезнаходження замовника: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Б.Хмельницького,27/25.

Предмет закупівлі: виготовлення технічних паспортів на будівлі, що знаходяться за адресами: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Б.Хмельницького,27/25 (площа – 609,7); вул. Б.Хмельницького,29/36 (площа адмінкорпусу  345,10 кв.м., площа гаража – 69,40 кв.м.); вул. Шкільна,49 ( площа 123,9 кв.м.) .

Основним критерієм відбору є ціна.

Бажаючі взяти участь у конкурсі до 20.02.2019 включно подають до відділу комунального майна виконкому міської ради (вул. Б.Хмельницького,29/36, ІІ-й поверх, тел.  5-16-88) документи:

  1. Цінова пропозиція (подається на фірмовому бланку учасника з підписом уповноваженої особи, контактними даними учасника, із зазначенням реквізитів, місцезнаходження, поштової адреси, телефону, електронної адреси, вказати чи є учасник платником ПДВ; зазначається термін виконання робіт, загальна  вартість пропозиції (цифрами та прописом), з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування (відрядження) до місця проведення огляду, страхування та будь-які інші витрати, вид робіт).
  2. Копія  виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  3. Копія кваліфікаційного сертифіката особи, що буде здійснювати виконання робіт.

Розгляд пропозицій відбудеться 21.02.2019 о 10-00 годині в приміщенні виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради (вул. Б.Хмельницького,27/25, ІІ поверх, кабінет заступника міського голови Устич Н.М.).

Додати коментар