Гран-прі фестивалю-конкурсу “Джерело надій” до рідного міста привезли вихованці БХТ

Яскравими струмочками «Джерело надій», ХХІ-й Міжнародний Фестиваль-Конкурс Мистецтв, наповнили вихованці акробатично-хореографічної студії «Фантазія» та хореографічної студії «Перлина» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького.
Конкурс проходив за підтримки Міністерства культури України та Національної хореографічної спілки України. Критерії, за якими оцінювалися виступи – це творчий підхід та індивідуальність виконавців; реалізація задуму художнього твору; рівень виконавської майстерності; артистизм і сценічна культура; якість фонограми; естетика сценічного одягу.
Найвищу нагороду – кубок Гран-Прі фестивалю + диплом Гран-Прі фестивалю в номінації «Народна стилізація», Диплом за перемогу в номінації «За вірність фольклорним традиціям народів світу» та премію від фонду Сандлер «Найкраща хореографічна постановка фестивалю» отримала композиція «Вербовая дощечка» у виконанні вихованців старшої групи акробатично-хореографічної студії «Фантазія», керівники Тетяна Ковшун та Анна Наконечна.
Учасники середньої групи акробатично-хореографічної студії «Фантазія» з композицією «Попурі» теж вибороли Гран-Прі в номінації «Сучасна хореографія» та Диплом за перемогу в номінації «Кращий сценічний костюм»
Старша група хореографічної студії «Перлина», керівник Ірина Марченко, з композицією «Bright girls» посіли І місце в номінації «Сучасна хореографія».
Вихованці середньої групи хореографічної студії «Перлина» за виконання композиції «Намалюй» отримали ІІ місце та Диплом за перемогу в номінації «Кращий сценічний костюм».
Всі учасники отримали медаль з логотипом Фестивалю-конкурсу, багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Додати коментар