Відбулася щотижнева апаратна нарада

28 січня  секретар ради Петро Бочарін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому. Він повідомив присутніх про події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень та озвучив план заходів на найближчий період.

В цей день відповідно до Постанови Верховної Ради України за № 2067-ХХ1 від 28 січня 1992 року синьо-жовтий стяг був офіційно затверджений Державним прапором України. Постановою передбачено затвердити Державним прапором України національний прапор, що являє собою прямокутне полотнище, яке складається з двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору, нижньої – жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3. 23-го серпня 2004 року Президент України Леонід Кучма підписав Указ за № 987/2004 «Про День Державного Прапора України». Цим Указом з метою вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України в Україні було встановлено нове свято — День Державного Прапора України, який щорічно відзначається 23 серпня.

 На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, соціальної та економічної сфер. Комунальники та працівники тепломережі повідомили, що працюють згідно планових завдань та графіків, надзвичайних ситуацій не було. Представник 27-ДПРЧ 6-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області повідомив, що за минулі 7 днів у місті надзвичайних ситуацій не відбулося. Секретар ради рекомендував начальнику відділу освіти Петру Ярмоленку провести чергову перевірку навчальних закладів міста з метою постійного утримання їх в належному стані.

 Петро Бочарін нагадав, що засідання сесії заплановане на 31 січня, всі проекти рішень сформовані та оприлюднені на офіційному сайті міської ради. Засідання чергового виконавчого комітету заплановано провести 30 січня.

Валентина Губенко повідомила, що завтра, 29 січня о 12 годині у залі засідань будинку художньої творчості відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті героїв Крут.

По закінченні цієї наради Петро Бочарін провів нараду із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники прозвітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Додати коментар