Вчителі виготовляли рамочки із газетних трубочок

22 січня 2019 року розпочалися заняття обласної школи передового педагогічного досвіду під керівництвом вчителя трудового навчання Полого-Вергунівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів- ДНЗ» Ярослава Солодухи. Перше заняття відбулося на базі КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот».

До присутніх з вітальним словом звернулася заступник директора з навчально-виховної робити КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» Наталія Гром, яка розповіла про історію, сьогодення та перспективи розвитку навчального закладу. Учасників заходу привітала та подякувала Ярославу Солодусі за плідну працю,  творчий розвиток учнів нашого району та  креативність у викладанні трудового навчання виконуюча обов’язків завідувача  методичним кабінетом  відділу освіти Переяслав-Хмельницької РДА Олена Петрик
Всіх присутніх, серед яких були не лише вчителі району, а й з області ознайомили з організацією та змістом діяльності ОШППД, науково-методичним супроводом професійного зростання педагогів. Було проведено анкетування та діагностування потреб та запитів присутніх.
З повним захопленням присутні спостерігали, як  Ярослав Солодуха  не лише демонстрував  свою майстерність показуючи вироби, але й щиро та відверто ділився  своїм досвідом по темі «Організація художньо-технічної діяльності учнів на уроках трудового навчання та у позаурочний час.
Керівником ОШППД був проведений майстер-клас «Виготовлення рамочки для фотографій». Слухачі із задоволенням і зацікавленністю поринули у виготовлення рамочки із газетних трубочок. І винесли для себе не тільки практичний урок, а й отримали емоційне задоволення в процесі роботи.
Протягом всього заняття пануваладружняробоча атмосфера. Заняття ОШППД  було не лише ефективними та результативними, але й дуже затишними.

Додати коментар