Відбулася щотижнева апаратна нарада

21 січня  міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому.

На початку наради присутні вшанували подвиг захисників Донецького аеропорту хвилиною мовчання, пам’ять про яких відзначали в Україні напередодні. 

Потім міський голова привітав присутніх зі святами, підсумував події, які відбулися в Переяславі за минулий тиждень та озвучив план заходів на найближчий період.

На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, соціальної та економічної сфер.

 Представники комунальної, аварійної служб, та тепломережі повідомили, що працюють згідно планових завдань та графіків, надзвичайних ситуацій не було.

 Представник 27-ДПРЧ 6-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області повідомив, що за минулі 7 днів у місті сталося 4 пожежі, потерпілих немає.

Тарас Костін розповів про святкування Водохреща у суботу, 19 січня у річці Дніпро у столичному парку «Наталка». Ініціатором став мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко. На запрошення Віталія Кличка відгукнулися понад 30 мерів українських міст-членів Асоціації, а також голови районів Києва, заступники голови столичної міської державної адміністрації, народні депутати.

Також Тарас Вікторович повідомив, що на минулому тижні відбулася робоча зустріч із Народним депутатом Верховної Ради України Артуром Палатним, на якій обговорювалися плани на перспективи розвитку міста Переяслава-Хмельницького на 2019 рік.

На тижні, що минув, було обговорено етапи встановлення пам’ятника воїнам АТО в сквері поблизу художньої школи.

Міський голова вкотре наголосив на необхідності підвищення кваліфікації працівників виконкому міської ради, проходження курсової підготовки, та закликав присутніх вивчати питання залучення міжнародних грантів задля розвитку усіх сфер життєдіяльності нашого міста.

Директор телеканалу Альта, Олег Ярмоленко розповів, що був у відрядженні в Японії, більш повний звіт підготує на наступну апаратну нараду.

Тарас Вікторович подякував заступнику міського голови Валентині Губенко, начальнику відділу культури Антоніні Курченко та комунальним службам за  відповідальність та добре проведену роботу з підготовки до свята Водохрещення.

Секретар міської ради Петро Бочарін нагадав, що сесійне засідання заплановано на 31 січня, тому всі проекти рішень уже сформовані та оприлюднені на офіційному сайті міської ради.

Валентина Губенко повідомила, що завтра, 22 січня, у залі засідань міської ради відбудуться урочисті заходи до 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання.

По закінченні цієї наради Тарас Вікторович провів нараду із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Розпочав з представлення нового начальника цеху благоустрою ВУКГ – Шульги Миколи Миколайовича, побажав плідної та довготривалої співпраці.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Тарас Костін дав доручення начальнику відділу культури Антоніні Курченко разом із Начальником ВУКГ Анатолієм Коркачем провести роботу по розбору та утилізації ялинки з центральної площі міста.

Заступнику міського голови Наталії Устич провести нараду з відповідними структурами та  визначити пункти прийому ялинок на утилізацію від жителів міста.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар