Ліцеїсти побували в Академії бешкетників

4 січня двадцять ліцеїстів відвідали Головну Ялинку України та подивились казкову новорічну виставу “Академія бешкетників”, дійство відбувалося у Національному палаці культури “Україна”.

З головою вдячні глядачі поринули у магію різдвяного свята. У постановці вистави взяли участь молоді та талановиті артисти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв, до речі студентами цього закладу є і наші випускники.

“В одній казковій країні існує академія, де вчать бешкетувати. Так, Вам не почулося – бешкетувати. І от, у час канікул усі бешкетники повертаються додому, як і наш головний герой Антипко. І без злих задумів не обійтися – Антипко всіляко хоче зашкодити святкуванню Різдва, загасивши Різдвяну зірку! Нашим позитивним героям доведеться докласти багато зусиль, щоб наповнити серце найбільшого бешкетника добром і любов’ю!”
Під час театрального дійства діти побачили використання повітряної гімнастики, еквілібристики, жонглювання, акробатики, пантоміми, клоунади, хореографії, ілюзії, вокалу, відеографіки та спецефектів та отримали не лише естетичне задоволення від майстерності та артистизму героїв на сцені, а й оцінили повчальний характер новорічної вистави!!!

Додати коментар