Миколай мандрує рідним містом

Немає, мабуть, на нашій землі жодної християнської хати, де не було б образа святого Миколая. Немає, напевно, душі, котра б не горнулася до цього святителя, не зверталася до нього зі своїми потребами, бо кожен знає, що він колись, за свого життя, був добродієм і помічником, отож і сьогодні він може подати нам руку допомоги в нашому житті. А діти люблять його майже як казкового персонажа, котрий, однак, цілком реально приносить їм однієї чарівної зимової ночі подарунки. Традиційно в грудні, міський центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді ініціює проведення благодійних акцій, які є виявом доброти і любові до найдорожчого, що є в нашому житті – наших дітей.

21 грудня святий Миколай завітав до 14  родин, діти з яких знаходяться вдома, бо мають особливі потреби і за станом здоров’я не можуть відвідувати навчальні заклади та спілкуватися з ровесниками.  «Прийшов святий Миколай – подаруночок тримай» – з такими словами зверталися помічники святого Чудотворця і вручали солодкі подаруночки дітям. За свої старання, терпіння, витримку, добру поведінку і віру в чудеса 26 дітей отримали солодощі від Миколая. 

Колектив міського центру соціальних служб щиро вдячний жителю міста Миколі Виногородському міському благодійнику, який впродовж багатьох років надає спонсорську допомогу у проведенні благодійної акції для дітей з особливими потребами.
 
 Людмила Борисюк, директор міського центру соціальних служб

Додати коментар