Відбулася акція “Діти-дітям”

Напередодні дня Святого Миколая діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгоочікуваний день року, адже невідомо, що на тебе чекає – подарунок, а чи може різочка?! Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку. Сам Миколай за своє життя став символом милосердя, доброти, безкорисливої допомоги іншим. 

Отож до дня Святого Миколая  Переяслав-Хмельницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці із ЗОШ I-III ст.№2 вирішили підтримати сім’ї в складних життєвих обставинах та провели благодійну акцію «Діти-дітям». В ході акції школяри зібрали іграшки, канцтовари та дитячий одяг для діток із сімей в складних життєвих обставинах.

20.12.2018 року було  відвідано вдома 10 сімей, в яких 35 дітей з привітаннями від святого Миколая та з врученням подарунків дітлахам.

Діти розповідали віршики Святому Миколаю і щиро вірили в чудо.

З впевненістю можемо сказати чудеса в нашому житті це реальність, а любов і турбота – це найпоширеніший прояв справжнього дива.

*****     *****       *****

20.12.2018 року працівники Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із заступником міського голови Губенко Валентиною та Святим Миколаєм відвідали центр психологічного розвитку дітей та дорослих «Діалог» та  привітали 25 дітей зі святом,  вручили солодкі подарунки.

Діти танцювали, співали, розповідали вірші особисто святому Миколаю, вірили в чудо і бажали миру один одному і всій Україні.

Додати коментар