Головна ялинка міста сьогодні засяяла новорічними вогниками (Фото)

19 грудня на центральній площі міста  Переяслава-Хмельницького засяяла вогнями новорічна  ялинка. Задовго до її офіційного відкриття на площі зібралося чимало жителів міста. А скільки було малечі…

Крім красиво прикрашеної зеленої лісової красуні на головній площі міста розмістилося немало фотолокацій, де бажаючі могли зробити фото на пам’ять. Цікаво оформлена за задумом була і імпровізована сцена для казкових героїв та  артистів. О 16 годині розпочався святковий концерт, в якому взяли участь артисти НЦК «Зустріч» та барабанщиці ЗОШ №2. Ведучі свята Снігуронька та Дід Мороз забавляли малят – грали з ними в різноманітні ігри, водили хороводи, слухали вірші про Святого Миколая та зиму, в очікуванні головних дійових осіб. Змінюючи один одного, на сцену виходили як співаки, так і танцюристи.

Як і у минулі роки новорічну ялинку для Переяслава було придбано за сприяння народного депутата України Артура Палатного. До виготовлення більше двох сотень новорічних іграшок для центральної ялинки долучилися всі дитячі садочки, загальноосвітні школи та позашкільні заклади міста. Міський голова Тарас Костін, після виголошеного привітання присутнім із початком новорічно-різдвяних свят, вручив подарунки 20 юним майстрам, чиї роботи спеціальна новорічна комісія визнала найкращими. 

Згодом до святкувань долучився і сам Святий Миколай, який разом із міським головою, Дідом Морозом, Снігуронькою та галасливою малечею, силою чарівних слів: «Один, два, три, ялинонько, гори!», “запалили” головну ялинку міста. Зайве говорити якими різнобарвними та яскравими  вогниками засяяла новорічна красуня цього чарівного вечора.

Завершальним акордом свята став виступ місцевого гурту X-RAYS із піснею  “Новорічна” (Це твоє Різдво).

 

Додати коментар