Перший заступник міського голови привітав учасників Другої світової війни в Українському Державному медико-соціальному Центрі ветеранів війни

З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, ветеранів війни, воїнів-інтернаціоналістів та учасників антитерористичної операції, а також з метою утвердження патріотизму та національної гідності, – 5 травня в Українському Державному медико-соціальному Центрі ветеранів війни села Циблі  відбулися урочистості з нагоди дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги  у Другій світовій війні.

Із вітальними словами до присутніх звернувся директор Центру ветеранів війни Юрій Олександрович Гріненко. Привітати на захід прибули поважні гості із Міністерства охорони здоров’я України, перший заступник міського голови Переяслав-Хмельницької міської ради Григорій Миколайович Карнаух, керівництво районної державної адміністрації та районної ради.

Із вуст Григорія Миколайовича прозвучали слова великої подяки за героїзм воїнам, що захищали мирне життя людства і сьогодні продовжують відстоювати рідну Україну.

Завершальною родзинкою свята для ветеранів, учасників бойових дій, гостей та медперсоналу медико-соціального центру був концерт Національного президентського оркестру України.

Додати коментар