У ТАШАНІ ВІДКРИВСЯ ПУНКТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

У ТАШАНІ  ВІДКРИВСЯ  ПУНКТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН  ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

5 грудня 2018 року в приміщенні Ташанської сільської ради відбулось відкриття  пункту обслуговування громадян Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області. Відкрили пункт обслуговування голова комісії з припинення управління Тетяна Бугай та сільський голова с. Ташань Віктор Кужільний. Пункт обслуговування працюватиме кожну третю середу місяця з 9.00 до 11.30 год.

Відвідувачам нададуть консультацію, довідки про розмір пенсії, про перебування на обліку, про заробітну плату за формою ОК – 5 ОК – 2, ОК – 7, приймуть документи для призначення та перерахунку пенсії, видадуть пенсійні посвідчення, а за потреби, з’ясують питання із соціальними партнерами.

Після  відкриття пункту головний спеціаліст Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Ганна Михайленко провела прийом громадян (3 особи). Під час прийому порушувались питання пенсійного забезпечення, здійснення перерахунків пенсій відповідно до змін чинного законодавства.

Це вже п‘ятий пункт обслуговування громадян у Переяслав – Хмельницькому районі. Пенсійні послуги стали ближчими ще для більш як 750  пенсіонерів.

Звернутись до пенсійників, окрім жителів села Ташань, відтепер можуть жителі сіл Горбані, Положаї, Шевченкове, Дениси.

Додати коментар