Привітання з нагоди Всесвітнього Дня волонтера від місцевого самоврядування

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера!

Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород  і визнання.

Саме волонтери допомагають облаштуватися на нових місцях вимушеним переселенцям, займаються посильним оснащенням армії і підтримкою родин, які втратили близьких  у війні на Сході нашої країни, активно беруть участь у реформації органів влади. Українські волонтери на сьогоднішній день –  це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею робить нашу країну сильнішою.

Справжній патріотизм, щире почуття обов’язку, прагнення до свободи та демократії, а саме головне небайдужість – це ті риси, які забезпечили волонтерам довіру й шану переяславчан.

Шановні волонтери! Щиро дякуємо вам за те, що присвячуєте свій час, вміння та енергію  справі захисту Вітчизни,  допомоги  нашим захисникам та всім тим, хто її потребує.

Ви зробили добровільну допомогу тією відмінністю українського суспільства, якою захоплюється весь світ. Впевнений, доки у ваших серцях є місце для чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і боротиметься. Разом ми обов’язково переможемо, відстоїмо своє святе право на гідне життя у вільній, демократичній, процвітаючій Українській державі!

Ваші благі справи повернуться вам сторицею!

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                        Тарас Костін

Додати коментар