Арсен Аваков і Сергій Князєв провели мотиваційну зустріч із поліцейськими Київщини

3 грудня, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і Голова Національної поліції Сергій Князєв провели мотиваційну зустріч з поліцейськими Київської області, де було презентовано програму фінансового лізингу.
Основною метою цієї програми є забезпечення поліцейського житлом, соціальним пакетом та системи навчання, що зміцнить мотивацію до щоденної роботи і особистого розвитку поліцейських. 
Нова мотиваційна програма дасть змогу поліцейським та рятувальникам придбати житло на вигідних умовах, а для отримання власного житла необхідно виконати всього чотири умови – вислуга не менше 2-х років; не менше 5-ти років до виходу на пенсію; співробітник має перебувати на квартирному обліку; строк лізингу не більше 20-ти років.
За словами міністра внутрішніх справ перший етап програми складається з декількох компонентів: «Перший – збільшення грошового забезпечення. З 1 січня 2019 року заробітна плата поліцейських буде збільшена на 30%. Другий – Кабмін вже схвалив постанову і кожен поліцейський, який платить за оренду житла, при умові належного оформлення договору оренди, буде отримувати компенсацію. 
Голова Національної поліції Сергій Князєв підкреслив, що програма фінансового лізингу дасть поліцейським впевненість у майбутньому: «Аби поліцейська молодь залишалась працювати в системі, ми повинні реалізувати ідею забезпечення їх житлом. Програма фінансового лізингу дасть можливість поліцейським працювати спокійно і чесно».

Додати коментар