ТОВ «Фудком» запрошує безробітних Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії на роботу

30 листопада 2018 року у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонного філії Київського обласного центру зайнятості відбувся «міні-ярмарок вакансій»  для безробітних та шукачів роботи.

У даному заході взяли участь директор Переяслав-Хмельницької філії Любов Красова, менеджер по підбору персоналу ТОВ «Фудком» – Тетяна Семененко та  пошукачі роботи.

Під час проведення заходу представник роботодавця детально розповіла присутнім про роботу свого товариства, ознайомила із наявними вакансіями, в яких на даний час є нагальна потреба. На сьогодні підприємство має потребу у працівниках за посадами “вантажник” та «комплектувальник товарів» на склади всеукраїнської мережі супермаркетів «Велика Кишеня». Безробітні мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили та після закінчення заходу всім бажаючим було запропоновано заповнити анкети, також були роздані буклети із контактними телефонами роботодавця та наявними актуальними вакансіями, які в першу чергу потребують заповнення.

 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії за адресою: вул. Шевченка, 23м. Переяслав-Хмельницький, каб№ 14, телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-53-95

 

Додати коментар