До відзначення #Щедрого вівторка долучилися і школи міста

27 листопада 2018 р. учні школи (педагог-організатор Олена Салівон) долучилися до всесвітньої акції #Giving Tuesday («Щедрий Вівторок»), яка щорічно об’єднує мільйони людей навколо добрих справ у понад 150 країнах світу. У нашій школі відбувся благодійний захід «Акція милосердя»  на підтримку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Школярі  принесли іграшки, книги, канцтовари   та розвиваючі ігри які передали в соціальні служби для дітей.

Також по класах були проведені бесіди «Добре що, а що погано, хочу я спитати», «Твори, бо ти людина» та відео лекторій на тему «Твори добро».

***

27 листопада в рамках Всеукраїнського дня  добрих справ учні старших класів ЗОШ І-ІІІ ст. №4 організували збір дитячих іграшок,які подарували дітям з багатодітних сімей. Акція доброї справи подарувала всім приємні спогади та емоції.Започаткований захід відбувся вперше, проте добрі справи учнями школи будуть і майбутньому підтримуватися.

 

 

***

Цього ж дня у ЗОШ №5 учні 9-11 класів переглянули відеоролик «Твори добро і воно до тебе повернеться!» (9-11 клас); для учнів 5-8 класів практичний психолог Хомич В.О. провела заняття з елементами тренінгу «Дружба в нашому житті», а для найменших – учнів 1-4 класів класоводи провели бесіди «Вчись робити добро!», «Велике добро починається з малого вчинку!».

 

Додати коментар