Відбулося чергове 22 засідання виконкому міської ради

27 листопада в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулося засідання чергового 22 виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради яке провів міський голова Тарас Костін. У засіданні взяли участь секретар ради Петро Бочарін, заступник міського голови Валентина Губенко, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, громадськість міста. 

На засіданні були розглянуті питання порядку денного чергового 22 виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради, а саме: про виконання бюджету за 9 місяців 2018 року; про повідомну реєстрацію змін до колективного договору фінансового управління Переяслав-Хмельницької міської ради на 2016 – 2020 роки; про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 14.01.2016 № 9-01; про звільнення від плати за навчання у школах естетичного виховання дітей вразливих категорій на 2018-2019 навчальний рік з 01.11.2018; про приписку до призовної дільниці громадян 2002 року народження; про схвалення Програми благоустрою міста Переяслав-Хмельницького на 2019-2020 роки; про затвердження актів обстеження зелених насаджень на території міста; про схвалення проекту Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Переяславі-Хмельницькому на 2019-2020 роки; Про продовження ФОП Лукавенку А.М. строку дії дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами у м. Переяславі-Хмельницькому.

Також члени виконкому розглянули житлові питання, питання архітектури та містобудування, соціальних допомог та субсидій.

По всіх розглянутих питаннях були прийняті відповідні рішення.

 

Додати коментар