Працівників телерадіокомпанії “Альта” привітали із професійним святом

Сьогодні з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, яке щорічно відзначається 16 листопада,  міський голова Тарас Костін та його заступник Валентина Губенко завітали до творчої майстерні ТРК «Альта», щоб привітати колектив телерадіокомпанії із професійним святом. 

Вітаючи телевізійників Тарас Вікторович подякував їм за їх працю. «Саме ви формуєте інформаційний простір Переяславщини. Завдяки достовірній, об’єктивній і якісно поданій інформації вибудовується діалог між органами самоврядування і громадянами, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування», – зазначив міський очільник і подякував медійникам за правдиву подачу інформації та конструктивну критику. Валентина Валеріївна ж побажала представникам інформаційної сфери мирного неба, подальших творчих досягнень, аби знання і професійні якості служили і розбудові та зростанню держави та нашого краю зокрема.

Після вітальних слів Тарас Костін вручив керівнику ТРК «Альта» Олегу Ярмоленку та очолюваниму ним колективу грамоту та пам’ятні подарунки.

Додати коментар