У центрі зайнятості визначили переможців дитячих малюнків “Твоє майбутнє у твоїх руках”

Ось вже близько десяти років Київським обласним центром зайнятості спільно з департаментом освіти КОДА серед учнівської молоді проводяться конкурси малюнків “Твоє майбутнє у твоїх руках”. 12 листопада у Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості відбулося підведення підсумків першого етапу цьогорічного конкурсу.

У трьох вікових групах та різних номінаціях його учасниками було близько півтори сотні школярів міста й району, які подавали на конкурс свої малюнки. Їх оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли освітяни, представники центру зайнятості та інші. Серед кращих малюнків було визначено переможців та призерів конкурсу. Привітати їх юних авторів зібралися вчителі, близькі та рідні. Тож в ошатній актовій залі панувала і привітна, і затишна атмосфера.

Кращі малюнки дітей, організатори заходу розмістили на одній зі стін. І вони зайняли її розмаїтим килимом мало не всю. Як зазначив у своєму вітальному слові представник переяславської освіти Степан Сулима, в цих малюнках дитячі уявлення про своє майбутнє, їх світогляд, прагнення жити і творити, працювати на користь суспільства. Директор центру зайнятості Любов Красова зі свого боку повідомила, що, як і в попередні роки, малюнки-переможці буде відправлено для участі вже в обласному етапі конкурсу. Нагадала, що раніше вже не раз бувало, коли там художники з Переяславщини виборювали високі місця. Вона також провела церемонію нагородження переможців та призерів.

Отже переможцями стали: Поліна Корнієнко, Богдан Омельченко та Роман Мацьовка. А лауреатами конкурсу також стали такі учні шкіл міста та району, як Евелина Палатна, Михайло Макріщев, Дарія Ковальчук, Вікторія Головко, Поліна Бурчик, Вадим Ємець, Крістіна Святченко та багато інших. Їх було нагороджено грамотами. Крім того, молодші учасники отримали розвиваючі ігри, а старші – канцелярське приладдя.

Інф. “Вісник Переяславщини”

Додати коментар