Тарас Костін взяв участь у VII засіданні Ради регіонального розвитку

  У понеділок, 12 листопада, у Києві відбулося сьоме засідання Ради регіонального розвитку, яке проводилося під головуванням Президента України Петра Порошенка. Серед запрошених на захід і міський голова Переяслава Тарас Костін, який знаходився з робочою поїздкою у Києві.

В Україні продовжується процес децентралізації, спрямований на посилення фінансової бази, збільшення повноважень органів місцевого самоврядування. У цій ситуації особливу роль відіграють питання регіонального розвитку. Адже саме на місцях краще знають ті проблеми, які потребують першочергового вирішення.

У той же час без визначення головних напрямків регіонального розвитку, підтримки їх на загальнодержавному рівні місцевим громадам буде значно складніше розвиватися, вирішувати пріоритетні завдання. Саме тому міським громадам, органам місцевого самоврядування важливо, щоб їх думку чули у Києві, враховували при формуванні державної політики.

Цьому повинні сприяти такі заходи, як сьоме засідання Ради регіонального розвитку, яке відбулося у Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка. У ньому взяли участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування.

 

 

Додати коментар