Відбулася щотижнева апаратна нарада

5 листопада міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі. Детальніше Тарас Вікторович зупинився на розповіді про свою участь у 4-му Національному форумі IT-директорів органів влади, організованому Державним агентством з питань електронного урядування України та проводиться в межах реалізації проекту EGOV4UKRAINE за підтримки Європейського Союзу та його держав-членів – Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції. Проект EGOV4UKRAINE є частиною програми децентралізації в Україні «U-LEAD з Європою», метою якої є створення більш прозорого та підзвітного урядування і підтримка його діяльності. Він повідомив, що під час проведення форуму, в межах проекту EGOV4Ukraine, було представлено сучасний стан двох масштабних ІТ-розробок, що використовуватимуться для підтримки процесу децентралізації та розвитку електронного урядування в Україні – системи безпечного обміну даними «Трембіта» та інформаційної системи «Вулик». Остання вже апропобується працівниками ЦНАПу нашого міста в числі пілотних.  

Також міський голова розповів присутнім про свою участь у презентації книги «Діти війни», що проходила у Посольстві Федеративної Республіки  Німеччини минулої п’ятниці.

Щодо опалювального сезону в місті. Зі слів представника КП КОР «Переяславхмельницьктепломережа» Наталії Поліщук усі котельні працюють у штатному режимі. Усі заклади отоплюються, є проблема із 4 будинками по вул. Героїв Дніпра. Через порив туди тепло тимчасово не подається. Бригада вже працює над усуненням цієї проблеми.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко анонсував приїзд у наше місто народного артиста України, лауреата Національної премії Тараса Шевченка, знаного майстра у жанрі «слово» Анатолія Паламаренка. Символічно, що виступ цієї людини проводиться напередодні відзначення нашою країною Дня української писемності та мови.

Головний архітектор міста Анна Степаненко повідомила, що днями у міськраді має відбутися зустріч із представниками гіпермаркету «Епіцентр», які мають намір побудувати один зі своїх магазинів  на території міста.

Начальник фінуправління Юлія Жарко повідомила, що за минулий місяць є певне перевиконання бюджету. Ці кошти будуть спрямовані на заробітну плату, погашення заборгованостей та матеріальну допомогу жителям міста.  

Начальник відділу культури Антоніна Курченко повідомила про завоювання юними артистами «Вольтажу» І місця у фестивалі «Танцююча осінь-2018», що проходив у м. Кривий Ріг і запрошувала присутніх долучитися до відзначення у місті Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 Начальник управління соціального захисту Микола Гуща повідомив, що за минулий тиждень було вручено  17 пакунків малюка для родин із новонародженими.

Міський голова дав доручення:

Начальнику відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександру Вітківському та начальнику ВУКГ Віктору Коркачу пришвидшити роботи по демонтажу старої вбиральні і введенні в експлуатацію нової; та ретельно стежити за якістю ремонтних робіт на Борисоглібській площі, вул. Оболонній, ЗОШ №7 та на інших об’єктах. 

Працівникам відділу культури та туризму спільно із представниками цеху «Благоустрій» прибрати від листя і сміття парк ім. Т. Шевченка.

 По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар