Відбулася щотижнева апаратна нарада

29 жовтня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі, зокрема у  неділю, 28 жовтня, Тарас Вікторович привітав працівників ПП «Авто Пас Лайн» із професійним святом – Днем автомобіліста.

Тарас Вікторович проанонсував присутнім свій намір призначити на посаду заступника з економічних питань виконкому міської ради нинішнього начальника управління економіки Наталію Устич.

Міський голова наголосив, що чергова сесія, яка відбулася 25 жовтня, пройшла хоча і напружено проте плідно. На сесії було прийнято ряд важливих питань, зокрема був затверджений план сталого енергетичного розвитку міста, який направлений на впровадження альтернативних методів використання енергетичних ресурсів у місті.

 Начальник відділу культури і туризму Антоніна Курченко повідомила, що у рамках реалізації туристичного потенціалу міста Переяслава-Хмельницького 26 жовтня в сесійній залі міської ради відбувся круглий стіл «Переяслав туристичний – пошук можливостей». Міський голова вкотре підкреслив, що підтримує усі ініціативи стосовно розвитку туризму в місті і надасть посильну допомогу для їх реалізації у місті.

Найгостріше стоїть питання стосовно опалювального сезону в місті. Зі слів очільниці КП КОР «Переяславхмельницьктепломережа» Наталії Поліщук є деякі проблеми із об’єктами на яких установлені виключно газові котли, їх поки-що запустити немає змоги, але проблема тимчасова і наразі вона знаходиться на стадії вирішення. Інші котельні працюють.

Начальник управління соціального захисту Микола Гуща повідомив, що за минулий тиждень було вручено  20 пакунків малюка для родин із новонародженими. Продовжується робота по оформленню документів для субсидій.

Начальник відділу виборців Неля Корнієнко оголосила про вимушене закриття двох виборчих дільниць – №40 (р-н Новокиївського шосе) і №51 (вул. Альтицька, 2).

Міський голова дав доручення:

Начальнику відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександру Вітківському та начальнику ВУКГ Віктору Коркачу розпланувати куди для потреб міста необхідні плити, демонтовані на Борисоглібській площі, їх заплановано віддати для потреб ВУЖКГ, садочків та шкіл та об’єктів соцсфери комунальної власності. А також провести роз’яснювальну роботу для жителів вул. Оболонної стосовно уже проведених підготовчих робіт для ремонту цієї вулиці.

Начальнику відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександру Вітківському організувати роботи щодо введення в експлуатацію новозбудованої громадської вбиральні. Термін на виконання – 1 тиждень.

Директору ринку «Альта» Олександру Опінку впорядкувати торгівлю на розі вул. Грушевського-Шкільна.

Інспекторам з благоустрою активніше проводити роботу із жителями міста, які спалюють листя та рослинні рештки,  здійснювати вечірні рейди спільно із працівниками поліції. І вже починати застосовувати засоби адміністративного впливу, оскільки роз’яснення не є ефективними – допоки одні прибирають свої ділянки від решток, інші не мають чим дихати.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

Додати коментар