На Чемпіонаті світу з гирьового спорту студентка ПХДПУ імені Григорія Сковороди Оксана Стельмах виборола срібло

У період з 10 по 15 жовтня 2018 року в місті Даугавпілс (Латвія) проходив  Чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих та юніорів (двоборство, довгий цикл, естафети). В чемпіонаті взяли участь понад 350 спортсменів із 30 країн світу. Приємно відмітити, що нашу країну на цих змаганнях представляла студентка фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди – Оксана Стельмах (Панькевич).

Із 30 країн світу, які були присутні там, Оксана виборола 2-е місце у вправі ривок гирьою 24 кг, у ваговій категорії до 58 кг.

– Для мене гордість представляти країну на змаганнях такого високого рівня. Для цього було покладено дуже багато часу та зусиль, аби відібратись на Чемпіонат світу. Цей «змагальний рік» був дуже насичений: було надзвичайно  багато стартів, перемог, абсолютних результатів, особистих поразок, невдач. Але вони були! І я пишаюсь тим, що я займаюся цим спортом –  гирьовим спортом! Хочу подякувати тренеру за терпіння, батькам за підтримку, а дружній педагогічній родині за розуміння та можливість тренуватись! – зазначила Оксана.

Педагогічний колектив університету щиро вітає Оксану Стельмах з перемогою та бажає  подальших успіхів у спорті та навчанні.

Ольга Науменко,
фахівець соціально-гуманітарного відділу університету

Додати коментар