Викладачі університету представляли діяльність нашого вищого навчального закладу на «Ярмарку професій» у Фастові

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності. Вибір майбутньої професії і шляхів її здобуття дуже важлива і відповідальна справа. Професійне самовизначення потребує допомоги. Обрати професію слід на основі індивідуальних здібностей, інтересів, нахилів, особливостей життєвої ситуації та з урахуванням потреб ринку праці.

11 жовтня у Фастівському міськрайонному центрі зайнятості відбувся  «Ярмарок професій». Ярмарок відкрила директор центру Вікторія Олександрівна Барабаш, яка у привітальному виступі наголосила на важливості заходу як для роботодавців, так і шукачів роботи.

Основною метою даного заходу є надання допомоги учням-випускникам загальноосвітніх шкіл у професійному самовизначенні, орієнтації їх на актуальні на ринку праці професії, шляхи їх набуття, права молоді при вступі в навчальні заклади і при влаштуванні на роботу; інформування про послуги служби зайнятості, права та соціальні гарантії молоді.

У Фастівському «Ярмарку професій» взяли участь і представники Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, а саме: старший викладач кафедри психології  Людмила Михайлівна Хаметова, доцент кафедри психології та педагогіки дошкільної освіти Тамара Титівна Андреєва та доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Наталія Дмитрівна Янц. 

Представники Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди надали присутнім інформацію про умови вступу до нашого вищого навчального закладу, перелік усіх спеціальностей, переваги навчання, організацію дозвілля, роздали інформаційні матеріали і щиро побажали усім випускникам зробити правильний вибір. А для ближчого знайомства запросили усіх бажаючих відвідати Переяслав-Хмельницький університет під час канікул.

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу університету

Додати коментар