Святкування 50-річного ювілею загальноосвітньою школою №5

Осінній день 12 жовтня  став хвилюючою подією для нашого міста, а особливо для ЗОШ №5. Школа, багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників, святкувала ювілей – 50 років від дати створення. Свято відбулося в приміщенні школи. Участь в урочистостях взяв міський голова Тарас Костін, випускник ЗОШ №5,  секретар ради  Петро Бочарін, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, депутати міської ради Людмила Шимченко та Олексій Дикий, які є випускниками даного навчального закладу, директор школи Тетяна  Касьян, учителі, учні та запрошені гості міста.

В ході святкувань були відзначені учителі грамотами та відзнаками від міської влади та дирекції школи, вручені медалі,квіти та подарунки від гостей свята.

Гості зазначили, що хоч і відзначаємо півстолітній ювілей, але школа молодіє від усмішок дітей, невтомності директора, творчості вчителів. Вони робили і роблять усе для того, щоб рідний навчальний заклад процвітав. Школа розвивається,  міцніє, здобуває авторитет. Впевнено крокує в майбутнє, завдячуючи органам влади, спонсорам, випускникам закладу.

Лилося піснею учнівське дзвінкоголосся, раділи педагоги, що так багато людей завітало на свято, витирали сльози однокласники, які зустрілися через десятки літ. Кожне слово, сказане господинею свята – директором Тетяною Володимирівною карбувалося в пам’яті випускників, бо воно – про них, про їхнє життя і про одвічну любов – рідну школу.

Додати коментар