Цьогоріч 103 юних переяславців отримуватимуть стипендії Переяслав-Хмельницької міської ради (Фоторепортаж)

У міському Будинку освіти 10 жовтня вшановували учнів, які стали переможцями і призерами обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних і творчих конкурсів, що проходили впродовж минулого навчального року. Із цієї нагоди тут відбулося масове і яскраве свято. У залі зібралися кращі ерудити, артисти та творці у різних жанрах, їхні наставники й батьки.

Із вітальним словом виступили міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко та начальник відділу фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський. У своїх виступах вони відмітили, що сьогоднішні перемоги переяславських школярів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Обдаровані діти – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта держави. Їм відкривати всесвітні таємниці, сягати нових вершин, розбудовувати рідну країну. Кращих із кращих своїми творчими номерами привітали вихованці БХТДЮМ – вихованки вокальної студії «Акорд» (керівник Анна Сахно), акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (керівник Тетяна Ковшун), хореографічної студії «Перлина» (керівник Ірина Марченко) та вихованка Дитячої музичної школи ім. П. Сениці Єлизавета Волошин (керівник Г. Іфтоді).

Та найприємніша мить – вручення Сертифікатів і заслужених грошових винагород. Віднині 103 юних і неймовірно талановитих переяславців отримуватимуть зароблені власною працею, розумом і талантом кошти.

 

 

Додати коментар