Стартував чемпіонат Київської області з баскетболу серед дівчат 2004-05 р.н.

6 жовтня в спортивному залі ЗОШ №7 стартував чемпіонат Київської області з баскетболу серед дівчат 2004-05 р.н. В першій грі наші дівчата зустрілися з дебютантками чемпіонату з Василькова БК «ХИЖАКИ». Новостворена команда займається лише рік, але все ж таки вирішили вступити в бій та намагатися протистояти своїм більш досвідченим суперникам з інших міст. Перемога залишилася за нашими дівчатами – 80:14. Наступна гра з командою «ДЮСШ УО» (м. Фастів) розпочалася з доволі запеклої боротьби. Лідер нашої команди – Каріна Панчук – отримала ушкодження у вигляді розбитого носу, що на деякий час виключило її з гри. Але не розгубилися наші молодші дівчата, зумівши повести у рахунку. І Коли Каріна повернулася на майданчик вже тільки збільшували відрив у підсумку записавши собі у актив ще одну перемогу – 77:35.

Склад команди (тренер Алла Бикова): Анна Анікієва – 44 очки, Каріна Панчук – 28 очок, Ярослава Антонова – 26 очок, Яна Спіжова – 20 очок, Саша Тимченко – 12 очок,  Юлія Коберник – 8 очок, Софія Івасюк – 7 очок, Анна Тірон – 6 очок, Яна Герасименко – 4 очки, Вероніка Твердюк – 2 очки, Мирослава Швиденко.

Наразі дівчата готуються до першого туру Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги, який відбудеться у Переяславі 12-14 жовтня.

Тренер ДЮСШ Ірина Бикова

Додати коментар