Його Величність – Вчитель (В університеті відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти)

Щоосені, після вересневого клопоту, ми з нетерпінням чекаємо затишного золотого жовтня, разом з яким приходить і професійне свято – День працівників освіти. Це свято не тільки для педагогів, але й для студентів, тому що саме в цей день з’являється можливість віддячити педагогам за їхню благородну справу.

З нагоди свята, 4 жовтня в актовій залі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулися урочистості та святковий концерт. Зі словами подяки за плідну працю на педагогічній ниві та з найкращими побажаннями до гостей свята звернулася заступник міського голови Валентина Губенко. Вона нагородила кращих педагогів вишу подяками від міської ради. До вітальних слів долучився проректор університету Валерій Хомич, побажавши працівникам міцного здоров’я, витримки, довгих і  щасливих років життя та поповнення на професійній ниві вагомими здобутками. Від імені ректорату, Вченої ради університету Валерій Феодосійович здійснив важливу місію – вручив почесні грамоти викладачам та співробітникам університету за ви­сокий професіоналізм, сумлін­ну творчу працю, відданість своїй справі, вагомий внесок у розвиток освіти  і виховання підростаючого покоління та з нагоди святкування Дня праців­ників освіти .

Родзинкою свята став чудовий подарунок від вихованців Переяслав-Хмельницької ЗОШ № 6, які подарували гостям чудовий настрій, декламуючи привітання вчителям. Художньою самодіяльністю до концерту було підготовлено чимало цікавих номерів. Вокальні номери освітянам дарували Анна Петрова, Лілія Федіна, Валентина Шевчук, Анна Ляч, Андрій Іващенко, Тетяна Демиденко, Тетяна Гріневич, Максим Рудич.

Між номерами лунали слова поздоровлень і подяки на адресу тих, хто присвятив себе благородній викладацькій справі. Безумовно, святковий концерт залишив яскраві враження в душі кожного глядача.

Це  свято не лише вчителів, адже воно давно стало майже загальнонародним, тому що всі колись вчилися у школі. А хороший вчитель залишається в думках вихованця на все життя. Тому кожна людина з почуттям вдячності згадує свою школу, наставників-вчителів.

Шановні освітяни! Бажаємо вам усього найкращого, а головне – здоров’я і довголіття, щоб ви навчали ще не одне покоління студентів і кожен рік зустрічали своїх випускників з вашими милими усмішками на обличчях, які кожен з них запам’ятає назавжди!

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу університету

Додати коментар