Відбулася щотижнева апаратна нарада

18 вересня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі. Перш за все Тарас Вікторович повідомив, що на відзначення Дня міста у Переяслав прибули численні делегації із Польщі, Магдебурга, Маріуполя, міст-сусідів, а також міський голова Києва Віталій Кличко, народний депутат Артур Палатний, депутати Верховної та обласної рад та ін. Попри урочистість моменту із багатьма із цих людей вдалося обговорити і ділові питання та досягти певних домовленостей по співпраці. До того ж місту від обласної держадміністрації було передано сертифікат на інноваційне імпортне обладнання пост екологічного моніторингу. З його допомогою громада зможе точно знати, які викиди, скільки дає ТЕС. Рівень викидів буде оприлюднюватися он-лайн.  Із понеділка розпочався капітальний ремонт вул. Грушевського та вул. Борисівське поле, у межах від вул. Б. Хмельницького до вул. Грушевського. Нагадаємо, ремонт проводитиметься у співфінансуванні із обласним бюджетом.

Секретар ради Петро Бочарін наголосив на необхідності, виконавцям проектів рішень,  ретельно підходити до підготовки питань, які виносяться на засідання сесій.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про підготовку до відзначення у місті 21 вересня  – Дня миру та 7 жовтня – Дня бійця територіальної оборони.

Начальник ВУКГ Віктор Коркач наголосив на необхідності закупівлі щебеню для висипки доріг та прозвітував, що із 25 серпня по 17 вересня висипку комунальною службою зроблено на 15 вулицях міста (від 1 машини до 9 – на вулицю) і прохання ще продовжують надходити від переяславчан.

Представник ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже шістнадцять тисяч дев’ятсот сорок вісім переяславці підписали декларації із лікарями.

Міський голова дав доручення:

Начальнику управління капбудівництва та ЖКГ Михайлу Юденку та начальнику відділу капітального будівництва та ЖКГ вищезазначеного управління Олександру Вітківському ретельно стежити за ходом та якістю робіт та залучати до перевірок громадських активістів. Також провести обговорення зі спеціалістами та громадськими активістами щодо місця розташування обладнання пост екологічного моніторингу.

Олександру Вітківському та начальнику ВУКГ подбати про виділення коштів на демонтаж старої вбиральні, що в парку Григорія Сковороди.

Громадська вбиральня, що розташована у парку ім. Григорія Сковороди, уже збудована та готова до експлуатації, тож залишилося визначитися із тарифом та  працівником, який стежитиме за порядком, що найближчим часом уже буде виконано. Стару ж вбиральню – демонтують.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

Додати коментар