День відкритих дверей в БХТДЮМ (Фоторепортаж)

Традиційний захід Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді День відкритих дверей пролунав веселим дійством наприкінці минулого тижня. Ведуча свята Анна Сахно, завідуюча відділом організаційно масової роботи, розповідала усім про цікаве, яскраве, веселе творче життя у закладі, знайомила з гуртками та педагогами. Ігри, конкурси та масові жартівливі таночки об`єднували присутніх в одну дружню родину.
Юні учасники вокальної студії «Акорд», керівник Анна Сахно, хореографічна студія «Перлина», керівник Ірина Марченко, акробатично-хореографічна студія «Фантазія», керівники Тетяна Ковшун та Анна Наконечна, майстерно презентували свої студії на святі.
По завершенню заходу, ведуча запросила дітей та їх батьків для знайомства з гуртками декоративно-ужиткового мистецтва: «Дизайн композицій» (вироби із соломки), керівник Тетяна Буторіна; «Майстриня» (в`язані вироби та сувеніри з тканини), керівник Лідія Висовень; студія образотворчого мистецтва «ART DAY», керівник Марія Губар; гурток «Ми малюємо світ» (різні техніки малювання), керівник Тетяна Трухан; бісероплетіння, керівник Світлана Кондратенко; «Паперопластика», керівник Ніна Залевська. У навчальних кімнатах працювали виставки кращих робіт, які здобували перемоги на обласних та Всеукраїнських конкурсах. Педагоги провели майстер-класи, під час яких бажаючі змогли спробувати свої сили в різних техніках та способах та визначитися у виборі гуртка.
Будинок творчості дітей, юнацтва та молоді є осередком дитячого натхнення та успіхів. В його затишних стінах збирається обдаровані діти та молодь міста для того, щоб відкрити та розвинути в собі нові таланти та вміння. 
Любий друже!
Ти мрієш багато знати і вміти?
Бажаєш весело та цікаво жити?
Маєш бажання розвинути творчі здібності,
навчитися танцювати, співати, виступати на сцені
пізнати себе і знайти нових друзів?
Завітай до нас у Будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького (вул. Мазепи, 27, тел.. 5-63-59)
Тебе і твоїх друзів чекають!

Додати коментар