Компанія «VCHASNO» на ринку праці Переяславщини

7 квітня 2018 року у приміщенні   Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості за участі  кадрового агентства, що надає послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні – ТОВ «ДЕВЕЛОПМЕНТ ЕНД ПІПЛ», була проведена презентація для безробітних та шукачів роботи.

Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян, які проживають на території Переяслава-Хмельницького міста та району з переліком вакансій які потребують роботодавці, умовами праці, графіком роботи, транспортною доступністю, соціальним пакетом, заробітною платою та інше.

Відкрила захід директор Переяслав-Хмельницького МРЦЗ Любов  Красова, яка проінформувала присутніх про стан ринку праці та основні послуги служби зайнятості.

Директор Інна Павлик, керівник відділу аутсорсингу персоналу Оксана Кравець та менеджер з підбору персоналу по Переяслав-Хмельницькому регіону Олена Дейнега розповіли  присутнім про роботу ТОВ «ДЕВЕЛОПМЕНТ ЕНД ПІПЛ», ознайомили із вакансіями, в яких на даний час є нагальна потреба. Під час заходу шукачам роботи  були роздані буклети із контактними телефонами роботодавця та наявними актуальними вакансіями, які в першу чергу потребують заповнення.

Кожний присутній мав змогу отримати компетентну відповідь на поставлене запитання.

Представники кадрового агентства подякувала працівникам центру зайнятості за організовану зустріч та домовилась  в подальшому співпрацювати в напрямку підбору персоналу на вільні вакансії. 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб. № 14, телефони для довідок: (04567)5-16-82, (04567)5-53-95

 

Додати коментар